Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

неделя, 2 май 2010 г.

Constanţa:Maşinile unor români,furate din parcarea hotelului din Bulgaria !

Constanţa: Maşinile unor români, furate din parcarea hotelului din Bulgaria !

  • Ioana Popa

  • Sâmbătă 1 mai 2010

Un constănţean susţine că angajaţii hotelului sunt în complicitate  cu hoţii şi poliţia

Constanţa

Un constănţean susţine că angajaţii hotelului sunt în complicitate cu hoţii şi poliţia

Românii care au decis să-şi petreacă vacanţa de 1 Mai în staţiunile bulgare Albena şi Nisipurile de Aur vor sta de acum încolo cu ochii pe maşină, după ce mai mulţi conaţionali s-au trezit în această dimineaţă că le-au dispărut autoturismele din parcările hotelurilor.

Două maşini de lux ale unor români, care au decis să petreacă 1 mai în Bulgaria au fost furate din parcarea hotelului Melia Grand Hermitage - Nisipurile de Aur, unde erau cazaţi.

Unul dintre păgubiţi este primarul comunei Clejani, judeţul Giurgiu, Florin Nidelea, care a rămas fără autoturismul de lux BMW X5. „Eu am fost martor la toată întâmplarea. Sunt sigur că totul s-a întâmplat în complicitate cu golanii ăştia de angajaţi ai hotelului şi cu poliţiştii“, a declarat Florentin Chiforeanu, directorul Petromin Constanţa, care îşi petrecere week-endul în staţiunea bulgărească Nisipurile de Aur.

„Au venit doi poliţişti, s-au învârtit 20 de minute prin parcare fără să noteze nimic şi s-au luat la ceartă cu păgubiţii“, a mai spus Chiforeanu. El susţine că în momentul în care cei doi români, care au rămas fără maşini: un BMW X5 şi unul X6, au sosit în parcările hotelului, au fost dirijaţi de către paznicii parcării spre locurile libere, culmea, poziţionate în afara razei de pătrundere a camerelor de supraveghere.

Primarul din Clejani a declarat că şi maşinile altor cinci turişti români, cazaţi în staţiunea Albena, au fost furate şi, împreună cu ele şi paşapoarte şi alte documente pe care le aveau.

El a spus că în toate cazurile de furt a fost anunţată Poliţia bulgară, dar şi autoriăţi diplomatice române.

"Am anunţat Poliţia. Este la faţa locului la acest moment, a venit şi Jandarmeria deoarece mulţi dintre turiştii români aflaţi în hotel au coborât şi ei în parcare revoltaţi de ceea ce s-a întâmplat. Au fost momente de altercaţie între noi şi jandarmi. Am filmat un jandarm bulgar care a agresat un român", a adăugat primarul.

http://www.adevarul.ro / Bulgaria Today

Няма коментари:

Публикуване на коментар